Translate

dilluns, 9 de febrer del 2015

Athletic de Bilbao 2 - 5 FC Barcelona / Athletic de Bilbao 2 - 5 FC Barcelona

Gran i importantíssima victòria del Barça avui al nou San Mamès, i que amb la derrota vergonyosa del Reial Madrid ahir els posa a només 1 punt dels blancs.
El partit començava molt igualat amb algunes ocasions per tots dos equips, però Messi feia el 0-1 de gol de falta directe. Poques jugades més tard i ja amb un control del joc per part del Barça, Suárez feia el 0-2 i amb aquest resultat s’arribava al descans.
Ja a la segona part, i en una jugada aïllada Mikel Rico feia el 1-2 i donava falses esperances als de Bilbao. Esperances que amb el 1-3 de Messi, amb ajudes de De Marcos, i el 1-4 de Neymar semblava que s’esfumaven. Minuts més tard arribava el 2-4 a peus de Aduriz, però per acabar de fer un bon resultat i tancar-lo Pedro feia el final 2-5.

Del partit d’avui destaquem el gran partit de Messi, Neymar i Suárez, així com el joc col·lectiu i les bones sensacions.
Toca celebrar-ho amb una bona festa, no Ronaldo?
Força Barça!!!
Joel Cuello Duarte

Gran e importante victoria del Barça hoy en el nuevo San Mamés, y que con la derrota vergonzosa del Real Madrid ayer se colocan a solo 1 punto de los blancos.
El partido empezaba muy igualado con algunas ocasiones para los dos equipos, pero Messi hacia el 0-1 de gol de falta directa. Pocas jugadas más tarde y ya con un control del juego por parte del Barça, Suárez feia el 0-2 y con este resultado se llegaba al descanso.
Ya en la segunda parte, y en una jugada aislada Mikel Rico hacía el 1-2 y daba falsas esperanzas a los de Bilbao. Esperanzas que con el 1-3 de Messi, con ayuda de De Marcos, y el 1-4 de Neymar parecía que se fugaban. Minutos más tarde llegaba el 2-4 a pies de Aduriz, pero para acabar de hacer un buen resultado y cerrarlo Pedro hacía el final 2-5.
Del partido de hoy destacamos el gran partido de Messi, Neymar y Suárez, tanto el juego colectivo y las buenas sensaciones.
¿Toca celebrarlo con una buena fiesta, no Ronaldo?

Ronaldo celebrant la victòria del Barça (a no que va ser el seu aniversari)