Translate

diumenge, 30 de novembre del 2014

Valencia CF 0 - 1 FC Barcelona

Victoria "In Extremis" del Barça a Mestalla, resultat final de 0-1 amb gol de Sergio Busquets.
Partit molt disputat, molt igualat on el FC Barcelona ha aconseguit, amb un gol de Sergio Busquets al minut 93. Tot i que el partit ha estat molt igualat el Barça ha estat clarament superior contra un Valencia tancat a darrera i gaudint amb diverses contraatacs, però que solvataven bé la defensa del Barça, sobretot Claudio Bravo.
El FC Barcelona ha gaudit de moltes ocasions i molt clares, però que no aconseguia transformar, també ha influït el gol mal anul·lat a Luis Suarez i un penalty a Neymar.
Fora del futbol, avui en la meva opinió s'ha vist un clar exemple d'una afició molt mal educada i que crec que s'hauria de sancionar. No esta gens bé que equips hagin de suportar insults i molt menys llançaments d'objectes. Com ha sigut el cas que ha rebut Messi.
Força Barça!!!

Joel Cuello Duarte

Victoria "In Extremis" del Barça a Mestalla, resultado final de 0-1 con gol de Sergio Busquets.
Partido muy disputado, muy igualado donde el FC Barcelona ha conseguido, con un gol de Sergio Busquets en el minuto 93. Aunque el partido ha estado muy igualado el Barça ha estado claramente superior contra un Valencia cerrado atrás y disfrutando con diferentes contraataques, pero que resulvian bien la defensa del Barça, sobretodo Claudio Bravo.
El FC Barcelona ha disfrutado de muchas y muy claras ocasiones, pero que no conseguía tranformar, también ha influido el gol mal anulado a Luis Suarez y un penalty a Neymar.
Fuera del partido, hoy en mi opinión se ha visto un claro ejemplo de una afición muy mal educada y que creo que se debería de sancionar. No está nada bien que los equipos tengan que soportar insultos y mucho menos el lanzamiento de objetos, como ha sido el caso que ha recibido Messi.